ATM MÖKKI ULTRA 14.4.2017

ATM Mökki Ultra 3.0 ei ole kilpailu. Vuorokauden aikana jokaisella on mahdollisuus testata omia rajojaan, mikä lisäenergia toimii omalla kohdalla pitkän suorituksen aikana, varusteita ja tietysti fysiikkaa ja psyykettä. Tapahtuman ajatuksena on tarjota mahdollisuus tehdä pitkä treeni kilpailunomaisissa olosuhteissa, turvallisesti. Ensikertalaisetkin pääsevät halutessaan ilman paineita maistelemaan ultramatkojen kiehtovuutta.

ILMOITTAUDU

Osallistumismaksu 25€

Mikäli ilmoitat useamman ihmisen kerralla lisää lisätietoja kohtaan osallistujien nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Osallistumismaksu 25€, hintaan sisältyy

Osallistumismaksuun sisältyy mm lämmin huoltotila, ruokaa ja juomia huollossa, mahdollisuus ruokailla suorituksen jälkeen, rantasauna lämpimänä koko tapahtuman ajan (sekasauna). Toivomuksia huollon eväisiin voi laittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

Aikataulu ja matkat, reitti

Kaikki startit Pitkäperjantaina 14.4.2017 klo 9:00.
Tapahtumassa on 24h aikaa suoriutua valitsemastaan matkasta joita ovat:

22,5km/ 1150m (5 kierrosta)
45km/ 2300m (10 kierrosta)
67,5km/ 3450m (15 kierrosta)
103,5km/ 5290m (23 kierrosta)

Kulkemasi matkan voit valita tapahtuman aikana, jos tossu on syönnillään niin saa kiertää useammankin kierroksen.

Kierroksen pituus on noin 4,5km ja nousua ~230m. Noin puolet reitistä on hyvin juostavaa polkua, osa polutonta metsää, hiekkatietä noin 500 metriä, suurin korkeusero noin 35m. Tänä vuonna polkua hieman edellisvuosia enemmän.

Ei cut off- rajoja

Saapuminen ja varustesäilytys

Sisätilaa on hyvin rajoitetusta, lämmin säilytystila on rajattu 1 kassi/ osallistuja. Ulkoa löytyy sateelta suojassa lisää tilaa.

Pysäköintitilan vähyydestä johtuen käyttäkää kimppakyytejä jos mahdollista. Paikalla opastus parkkipaikoille.

Olosuhteet

2015 saatiin nauttia nollakelistä ja taittaa matkaa nilkkoja myöten sohjossa. 2016 pakkanen laski parhaimmillaan -16 asteeseen, joten keli voi olla miltei mitä tahansa. Hyvä mahdollisuus testata kuntoaan vaikka NUTS Karhunkierrosta silmällä pitäen.

Isäntänä

ATM Mökki Ultra järjestetään vuonna 2017 kolmatta kertaa. Ensi kevään tapahtuma kunnioittaa puitteiden tarjoajan, Arto Tiaisen muistoa. Innokas kestävyysliikkuja nukkui syövän kuluttamana pois 9.9.2016.