facebook_pixel

Paljain jaloin lenkille

23,90 

Paljain jaloin lenkille

Paljain jaloin lenkille on ensimmäinen suomalainen ja suomenkielinen kirja, joka käsittee juoksemista luonnollisella askelluksella.

Päkiäaskellus on ihmisen anatomian mukainen jouksutapa. Siitä on hyötyä meille kaikille jokapäiväisessä elämässä, erityisesti urheilijoille, lajista riippumatta. Päkiäaskelluksen tekniikkaa kannattaa opetella paljain jaloin juoksemalla.

Paljain jaloin lenkille- kirjassa opetellaan mm. paljain jaloin juoksemisen tekniikan salat, pureudutaan ongelmiin ja niiden korjaamiseen, sekä pohditaan erilaisilla alustoilla juoksemista.

KIrja on tarkoitettu niin lenkkeilijöille, urheilijoille kuin valmentajille ja muille liikunnan ammattilaisille lajista riippumatta.

Kevytjalkineilla juoksevalle kirjasta on erittäin paljon hyötyä. Kenkäjuoksijat saavat virikettä lenkeille ja opastusta alaraajojen vahvistamiseksi.

Hannu Mieskolainen, Kalevalainen jäsenkorjaaja, joka on juossut paljain jaloin vuodesta 2011. Tämä kirja on kirjoitettu omakohtaisista kokemuksista, käyttäen tukena laaja-alaista kansainvälistä lähdemateriaalia ja juoksijoiden välisiä keskusteluja.

tuotetunnus (SKU) PAJALE (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Paljain jaloin lenkille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ethän ole tietokone? *